Xbox One x Console Skins

Xbox One x Console Skins

Al onze skins maken wij zelf van degelijke materialen in tegenstelling tot alle andere verkopers in Nederland. Deze gebruiken gewoon kopies uit China die hier worden doorverkocht.

Console skins speciaal ontworpen voor de Xbox One x. Maak jou Xbox One x console uniek met de console stickers van Stickermaster. Kies uit één van onze ontwerpen of maak je eigen console skin met onze ontwerp module. Het aanbrengen van de Xbox One x stickers is erg simpel. Wij gebruiken speciale sticker folie met kleine luchtkanaaltjes. Hierdoor breng je de stickers gemakkelijk aan zonder bubbels of vouwen.

Duurzame game stickers van hoge kwaliteit

Alle gamestickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. Daarna worden deze uitgesneden en per vel geleverd. Daarna hoeft u alleen de delen van de console skin van het vel te pellen en dan kan deze worden aangebracht. Bij Stickermaster staan wij achter onze producten en daarom brengen wij op alle gamestickers een hoogwaardige lamineerlaag aan. Dit is een transparante folie die over de sticker word aangebracht. Dit garandeert een lange levensduur van de sticker. De lamineerlaag beschermt de gamesticker namelijk tegen krassen en slijtage. Ook zullen de kleuren van uw console skin lang mooi blijven.

Xbox One x Console Skins kopen? - Stickermaster

Er zijn 19 producten.

Item 1-8 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters