Longboard stickers

Bestel longboard stickers bij Stickermaster

Is je longboard beschadig, saai of ben je simpelweg toe aan iets nieuws? Neem dan een kijkje tussen onze longboardstickers. Met meer dan 30 ontwerpen zit er ongetwijfeld iets voor je tussen. Mocht je toch niets zien wat je aanspreekt, of je wilt een eigen ontwerp onder je longboard neem dan even contact met ons op. vrijwel alles is mogelijk!

Duurzame longboard sticker van hoge kwaliteit

Onze longboard stickers worden in fullcolour geprint en zijn van hoge kwaliteit. Onze folie is van duurzaam materiaal en over de sticker zit altijd een transparante beschermlaag. Deze is water bestendig en biedt lichte bescherming tegen bijvoorbeeld stoepranden. Hierdoor zal de longboardsticker lang meegaan en blijf de onderkant van je longboard langer mooi.

Snelle levering en uitstekende service

De longboard sticker wordt als een rechthoek van lengte 110 CM bij breedte 30 CM geleverd. het aanbrengen van de longboardsticker is zeer eenvoudig. De longboardsticker wordt aan de onderkant geplakt en vervolgens wordt de overgebleven folie met een scherp mes weggesneden. Bekijk onze instructiefilm voor een complete uitleg. Ook kunnen wij op afspraak de longboard sticker voor je aanbrengen. Kom even langs, stuur ons een mailtje of bel even op.

Longboard stickers kopen? - Stickermaster

Er zijn 29 producten.

Item 1-8 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters