Klikostickers

Kliko stickers bestellen bij Stickermaster

Voor uw oude, lelijke en saaie container hebben wij bij Stickermaster nu zeer mooie en frisse container stickers en kliko stickers. Vuilnisbakken zie je overal in het straatbeeld terug, en in elke woonwijk zijn het dezelfde saaie grijze en lelijke containers. Deze kliko's komen het straatbeeld niet ten goede en zorgen voor een lelijke uitstraling. Bent u de oude grijze kliko ook zat? Kijk dan eens in onze webshop naar de Nummer stickers kliko en Cijfer stickers kliko. Deze containerstickers geven uw vuilnisbak een mooie en frisse uitstraling. Fleur met uw container tegelijkertijd de wijk op en vind uw eigen container snel terug tussen de anderen. Uw container zal op een zeer positieve manier opvallen.

Uw container herkenbaar met Cijfer stickers kliko

Alle containers hetzelfde? Maak uw prullenbak herkenbaar met Kliko stickers cijfer of Kliko stickers huisnummer. Raak deze niet meer kwijt of neem nooit de verkeerde bak mee naar huis.

Met een ruim assortiment aan ontwerpen zit er voor iedereen wel een geschikte klikosticker tussen. Wij hebben onder andere ontwerpen van Bugs Bunny, Tweety en Taz met huisnummer. Ook hebben wij ontwerpen die automobilisten waarschuwen voor spelende kinderen in de wijk. Zo kunt uw kliko mooier maken en tevens de buurt veilig houden voor uw kinderen.

Mocht u zelf een ontwerp tot container sticker laten maken of u ziet geen ontwerp wat aansluit bij uw wensen laat het ons weten. Bijna alles is mogelijk.

Duurzame klikostickers en containerstickers van hoge kwaliteit

Alle vuilnisbak stickers worden in full colour geprint op duurzaam materiaal. De folie waarop wij de kliko stickers printen is van een zeer hoge kwaliteit en bestand tegen alle invloeden van het Nederlandse klimaat. Dit betekent dat u de container niet afgedekt hoeft neer te zetten en dat water geen probleem is. Ook zijn alle containerstickers UV proof en zullen de kleuren dus lang mooi blijven. Ook werken de de vuilnisbak stickers af met een transparante lamineerlaag. Deze transparante laag biedt extra bescherming en geeft een mooie glans aan de sticker. Alle kliko stickers hebben een zeer lange levensduur.

Onze containerstickers zijn zeer makkelijk aan te brengen. De folie die wij gebruiken voor onze stickers bevat kleine luchtkanalen waardoor de sticker zeer gemakkelijk zonder luchtbellen aangebracht kan worden. Ook is de lijm langzaam hechtend en is het mogelijk om de sticker opnieuw te positioneren als u deze scheef heeft opgeplakt. Als de lijm eenmaal gehecht is blijft deze lang en stevig zitten. Echter is het verwijderen van de klikosticker geen probleem en zal deze geen lijmresten achterlaten.

Alle container en kliko stickers zijn geschikt voor elke 120 liter en 240 liter containers.

Klikostickers kopen? - Stickermaster

Er zijn 51 producten.

Item 1-8 van 51 in totaal item(s)

Actieve filters