Filter

Prijs
0 35
Filter

Bootstickers

Filteren op

Bootstickers online bestellen bij Stickermaster

Bent u vaak op het water te vinden en is uw boot toe aan een nieuwe naamsticker, registratie nummer of wilt u uw boot decoreren dan bent u bij Stickermaster aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten plakletters die geschikt zijn om het registratie nummer weer te geven. Hier heeft u keuze uit 4 lettertypes en 19 kleuren. Ook hebben wij aparte letter stickers en registratie nummers voor waterscooters en jet ski's. Deze moeten namelijk aan andere eisen voldoen dan registratie nummers voor boten. Alle registratie nummers, plak letters en letter stickers zijn compleet naar eigen wens vorm te geven. Ons assortiment bevat ook diverse merk en logo stickers van meerdere boot merken waaronder: Baja, Bayliner, Bermuda, Caravelle, Chaparral, Chris Craft, Evinrude Outboards, Four Winns, Glastron, Johnsen Outboards, Maxum, Regal en Thompson. Staat uw merk hier niet tussen is het bijna altijd mogelijk om het gewenste logo alsnog tot sticker te verwerken. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Dan gaan wij samen met u in overleg en krijgt u een op maat gemaakte sticker. Alle logo's zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en 25 verschillende kleuren.

Een ander belangrijk onderdeel van een boot is de naam. Een mooie boot verdient natuurlijk een prachtige naam. Bij Stickermaster is het ook mogelijk om naamstickers voor uw boot te bestellen. Hierbij kunt u uiteraard kiezen uit verschillende formaten, kleuren en lettertypes.

Duurzame boot stickers van hoge kwaliteit

Alle bootstickers worden gemaakt van een hoogwaardig en duurzaam vinyl. Dit materiaal is water proof en bestand tegen UV straling. Hierdoor zijn de stickers uitermate geschikt voor de boot. Doordat de folie water proof is zal deze lang blijven plakken op de boot onder alle omstandigheden. Ook blijven de kleuren lang behouden en zal u lang plezier van uw sticker hebben.

Lees meer

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Maak een gratis account om je favoriete producten op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden